Beautiful woman in retro style

Femeile sunt ca valurile, când se simt iubite sunt aproape, în caz contrar, se îndepărtează. Abilitatea femeii de a dărui și a accepta iubirea este, de fapt, o reflecție a modului în care se percepe ea, în toată frumusețea.


Femeile, de mult timp, au cerințe. Și se pare că cerințele lor au devenit o nevoie primordială. Alintate, cochete, brunete, înalte, blonde sau roșcate, toate își doresc ceva. Toate nu se pot mulțumi cu puținul. De obicei, cum gândește o femeie? Vrea totul sau nimic. Că de asta e femeie, să poată cere și să obțină ceea ce vrea.

Ce înseamnă nevoia pentru femeie? Făptura feminină este sensibilă și necesită atenție. Are și ea probleme, întrebări, capricii, dorințe și plăceri zilnice, ca și bărbații, copiii sau bătrânii. Doar că asta o face mai specială. Nevoia e un moft, unul mai ieftin sau mai scump, depinde de femeie. Acesta îi stabilește statutul în societate. Nevoia este ca apa, când ți-e sete atunci vrei să o bei, doar că nu de fiecare dată e la îndemână. De aceea poți întâlni femei ce vor fericire și iubire și poți avea parte și de femei ce visează la casă în Bali, mașini de lux și haine la modă.

Nu e deloc straniu ca femeia să tindă să își satisfacă nevoile. Nu înseamnă neapărat că sunt capricii. De altfel, femeia e tratată ca un mister și nevoia sa capătă deja o altă semnificație. Este un scop, pe care îl poate atinge doar cu ajutorul bărbaților. Da, anume bărbații pot asigura femeia cu liniște, împlinire și grijă. Dragostea unui bărbat nu poate rezolva toate problemele imediat, însă în puțin timp oferă femeii siguranța de care aceasta are nevoie pentru a depăși momentele de criză. Un bărbat adevărat trebuie să uite de prejudecăți și să acorde un sprijin, altfel riscă să piardă afecțiunea femeii.

E naiv să ceri unei femei să iubească tot timpul. Că doar fiecare are nevoie de un moment de regăsire, în care să nu ofere ci să primească. Sentimentele nu sunt întodeauna logice, dar pot exista prin a fi înțelese. E greșită ideea că femeia trebuie tot timpul să poarte grija tuturor pe umeri și în fiecare zi să fie la fel de sensibilă și muncitoare. Și femeia obosește! Are și ea nevoie de înțelegere. E emotivă și o istovește dăruirea zilnică. Are nevoi și ea, să existe în jur cineva care să îi răspundă atunci când ea nu își găsește locul.

Femeia posedă capacitatea de a se ridica singură din prăpastia în care a căzut. Ea nu este distrusă de probleme. Dimpotrivă, ea găsește o sursă de putere în sine. Bărbatul, în acest caz, nu trebuie să rezolve aceste neclarități, femeia știe ce are de făcut. Rolul lui este de a o înconjura cu dragoste, răbdare și înțelegere. Astfel, atunci când o femeie se simte încurajată, ea începe să fie mai încrezută în propriile forțe și e capabilă să depășească întreaga situație fără a crea vreun conflict.

Deseori, femeia greșește atunci când crede că nu are nevoie de sprijinul nimănui. Ea intuiește nevoile celorlalți și le oferă absolut tot. Dar singură nu cere. Așteaptă să fie înțeleasă nevoia ei. Însă dacă femeia nu cere, cei din jur presupun că oferă suficient. Astfel este neglijată!

Pentru a obține satisfacerea nevoii trebuie ca femeia să solicite lucrurile pe care deja le are. E necesar să ceară, începând de la lucrurile mărunte. Pentru a cere o femeie înțeleaptă alege un moment potrivit, atunci când oamenii apropiați sunt deschiși să acorde un sprijin. Atitudinea lipsită de pretenții presupune satisfacerea nevoii. Iar atunci când femeia cere ajutor trebuie să fie concisă și să vorbească direct despre probleme. Nu e nimic jenant și oamenii nu pot citi gândurile. Pentru a argumenta nevoile nu trebuie să existe o listă de motive de justificare. Omul, de obicei, se opune listelor lungi de motive. Cu ajutorul cuvintelor potrivite femeia poate argumenta nevoia ei și o poate realiza.

Așadar, și femeile au nevoi. Au nevoie de tot ce e uman, călduros și catifelat. Sentimentele și atașamentul trebuie valorificate corect, pentru a realiza nevoia primordială. Susțineți partea sensibilă a lumii, și încercați să o iubiți, nu să o înțelegeți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.