Crăciunul este perioada în care ne adunăm în sânul familiei, indiferent de grijile și problemele de care ne lovim zilnic, și nici măcar cele mai cumplite zăpezi nu ne opresc din drumul spre casă, chiar dacă nu e valabil pentru Crăciunul din acest an. Ș da, uneori acasă înseamnă altceva. 


 

Pentru Inițiativa acasă înseamnă în suflet, în sufletul celor care scriu, în sufletul celor care ne citesc, chiar dacă publicația noastră se află într-o criză acută, sperăm ca în acest an sărbătorile să însemne un pas înainte pentru noi.

Așadar, pentru că suntem online și nu avem niciun fel de graniță, vă urăm Sărbători Fericite. Indiferent de ziua în care sărbătoriți Crăciunul (25 decembrie sau 7 ianuarie) sau de cât de multe cadouri vă va aduce moșul, în acest an vă dorim multă dragoste, multă voință și multe zâmbete pe față.

Anul acesta Inițiativa a trecut prin multe schimbări, iar noi am înțeles ce contează cu adevărat. Sperăm că și voi, dragi cititori, v-ați definit bine prioritățile în acest an, iar dacă nu mai aveți ceva timp și nu uitați că tot atât timp aveți pentru a vă seta scopurile pentru noul an.

La mulți ani!

Echipa Inițiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.