De ce am ales să vă vorbesc despre lecția dărurii și cât de mult vi se va schimba viața după ce veți fi dăruit, veți afla doar dăruind fără a cere o răsplată de la Cer. Până atunci, să vă povestesc ce mi s-a întâmplat și unde a funcționat oferitul în detrimentul cerșitului.


 

În universul în care trăim, există câteva reguli esențiale după care ne-a fost construită viața. La număr ele sunt aproximativ 10 reguli cosmice universale, toate au importanță și au locul lor bine stabilit. Una dintre ele este și Regula Dăruirii (sau Legea Atracției).
Sunt de părere că tot ce ceea facem, se întoarce spre soarta noastră, fiind supuse efectului de boomerang. Până să ajungem să realizăm că lucrurile pe care le vedem în jur tot noi le-am creat, ne plângem și blamăm universul pentru atâta nedreptate. ” Eu oare nu merit” sau ” Nu sunt și eu la fel de bun/ă și frumos/frumoasă, eu de ce nu am? Tu nu mă iubești!” –  aruncăm strigăte către cer cu gândul că acesta-și va schimba planurile și ne va aduce doar bucurii și plăceri. Și eu am trăit asemenea clipe, în care să mi se aprindă ochii ca flăcările iadului și să răspund agresiv pentru toate dorințele care nu mi s-au îndeplinit, pentru dragostea care nu a mai ajuns la mine, pentru șansa pe care nu am primit-o. Într-un final, rămânând singură, nu mi-a rămas decât să mă calmez și să întreb forța pe care n-o văd, dar mă ascultă. Răspunsurile n-au venit niciodată în haos și vacarm, ci în liniște și detașare de ființă.
Și am concluzionat că nicicând n-aș fi putut să primesc ceea ce n-am oferit. Căci eu cerșeam o dragoste iluzorie care nu avea fundament, din lipsa propriei mele implicări. Pretindeam la personalități colorate în juru-mi, iar eu stagnam și nu eram interesată de nimic cu adevărat valoros. Am cerut atitudine serioasă și sinceră față de mine, iar eu am mințit și am încălcat limite. În prizonieratul solitudinii mele, viața m-a impus să privesc adevărul și să-mi înțeleg calculele greșite. Nu mai știu nici până acum de mi-a fost asta de folos. Dar un rezultat tot am dedus. Iată atunci am înțeles că n-aș fi putut să primesc ceva ce eu, la rândul meu, n-am oferit. Cum să te aștepți să te iubească viața dacă tu n-o iubești? Să știi că doar transformându-te într-un magnet de vibrații puternice, luminoase, o să reușești să atragi, să primești ceea ce atât de mulți îți dorești. Iar asta se întâmplă doar când învățăm să oferim. Cea mai rapidă modalitate de a primi este să dăruiești, pentru că dăruirea va aprinde un sistem de acțiuni reciproce.
Mintea noastră se va împotrivi pe dată. Păi cum ar fi eu să o hrănesc cu dulciuri și ea, viața, să-mi trimită atîtea suferinți? În acest caz, nu-i dau decât impasivitatea și reproșurile mele, să vedem ce mai are de zis atunci. Știi ce-ți va răspunde, cu o continuitate a stărilor tale actuale. Ce sădești, aia vei culege. Tu să fii conștient de puterea ta de a-ți schimba viața doar prin ușurința cu care vei dărui ce păstrezi în interior și vei ști sigur, atunci, că viața îți va readuce bucuria mult așteptată.

Când am fost plină de entuziasm, când am iubit și zâmbit până și vântului care mă ciufulea, atunci am primit în viață un cadou extrem de frumos și de neînlocuit. Iar atunci când am rămas pustie și nepăsătoare față de interiorul meu, pe care credeam că-l încarc din acel frumos efemer, am pierdut fără să vreau, fără să mă pregătesc de temperaturile reci.

Acum, pentru că am probat algoritmul, pot spune sigur că funcționează. Muncesc să strălucesc, să învăț amabilitate și bunăvoință, învăț să-i spun zilnic mamei cât de mult o iubesc, nu uit să-i accept pe ceilalți exact așa cum sunt, mă mulțumesc cu adevărul în care cred și pe care știu că-l merit, încerc să mă debarasez de trecutul deja mort și încep să reconstruiesc forța mea interioară de cândva. Din acea zi în care te-ai îndrăgostit de mine…

”Dacă îți dorești să ai parte de iubire, află că singura modalitate de a obține iubirea constă în a oferi. Cu cât vei oferi mai multă iubire, cu atât mai mare va fi iubirea de care vei avea parte. Singura modalitate de a oferi iubirea constă în a te umple până la refuz cu vibrația ei, până când ajungi să devii precum un magnet. ” – Charles Haanel

Cu drag,
Laura Andros

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.