Mi-am promis că ori de câte ori o să mă ciocnesc de lucruri frumoase o să le împart cu voi. Astăzi vă invit să mă însoțiți la un eveniment pe cât de drăguț, pe atât de bogat din punct de vedere cultural. Este vorba de Gala Art Out, eveniment în cadrul căruia se vor celebra cinci ani de rezultate deosebite în domeniul jurnalismului cultural, prin prezentarea diferitelor fațete ale multiculturalismului.


Art Out este o revistă de artă, arhitectură, patrimoniu şi restaurare, fondată în ianuarie  2011. A evoluat prin colaborări cu specialiști din țară și din străinătate, devenind una din revistele de primă importanță la nivel național. În februarie 2016, Art Out a împlinit ani 5 de activitate, definindu-se ca un actor important pe scena presei, artei și culturii românești, fiind un promotor și organizator de evenimente cultural-artistice remarcabile.

Așadar, la ceas aniversar, suntem invitați la Gala Art Out. Evenimentul, aflat la a III-a ediție, va fi găzduit de către Universitatea București și va avea loc în cadrul Aula Magna a Facultății de Drept. Publicul este așteptat pe 19 martie 2016 începând cu ora 17.00 la o sesiune foto și pentru networking cu echipa Art Out și un mini-recital de harpă al Școlii de muzică și Arte nr. 1 din București, urmând ca programul artistic să înceapă la ora 18.00.

Publicul va fi introdus într-un univers aparte, în cadrul unui spectacol prezentat de Diana Roman, actriță a Teatrului Nottara din București. Să vă prezint câteva aspecte pentru care sunt sigură că o să vă dedicați seara de 19 martie evenimentului:

  • Light Quartet va deschide seara în acorduri de vioară, violă și violoncel;
  • Adrian Silvan Ionescu, istoric de artă și speaker invitat în cadrul evenimentului, va susține o prezentare bazată pe experiența sa profesională și personală, urmată de o sesiune de intrebări și răspunsuri;
  • Apoi, publicul va putea afla aspecte inedite din povestea Art Out și Teen Art Out;
  • Niko Bello va interpreta compoziții muzicale albaneze;
  • Actori ai Teatrului Evreiesc de Stat vor încânta publicul cu momente din spectacolul “De la Caragiale la Shalom Alehem”;
  • Divizia fashion Dalles Go, coordonată de stilistul Ovidiu Buta, va realiza o prezentare de modă de excepție;
  • Alina Pelmuș și Dima Tirsîna vor susține momente de tango Argentinian;
  • Evenimentul se va închide cu un concert susținut de trupa We Singing Colors;
  • Invitații vor putea participa la o tombolă cu premii creative, iar evenimentul se va încheia cu o sesiune de networking și fotografii și cu un cocktail.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe www.gala.artout.ro, iar pentru a primi o invitație gratuită la eveniment, completați formularul de înscriere: http://www.gala.artout.ro/Gala2016.html!

Haideți să petrecem împreună o seară multiculturală și să ne încărcăm de energie pozitivă. Apoi, să revenim aici ca să ne împărtășim impresii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.