Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice din România informează despre concursul internaţional de fotografie „Intercultural dialog from the point of view of youth”. Acesta este organizat de Ministerul Tineretului și Sportului din Republica Azerbaidjan şi Ministerul Culturii şi Turismului din Republica Azerbaidjan. Concursul va avea loc în cadrul celui de-al VII-lea Forum Global al Alianţei Civilizaţiilor a ONU, care se va desfăşura în perioada 25-27 aprilie 2016 la Baku, Azerbaijan.


Tinerii cu vârsta între 14 și 29 de ani sunt invitați să participe la acest concurs, iar scopul acestuia este să promoveze dialogul intercultural și religios, toleranța, precum și să atragă atenția asupra unor probleme actuale ce țin de subiectele menționate anterior. Tematica fotografiilor poate fi educaţia, migraţia şi problemele media ale tinerilor.

Pentru înscrierea la acest concurs, trebuie respectați următorii pași:

  1. Transmiterea unui formular de aplicație la adresa photocontestunaoc@gmail.com (formularul este disponibil aici: http://goo.gl/forms/M17oh7OtR2)
  2. Transmiterea unei fotografii în format JPEG (1024 X 768 pxs, dimensiune maximă 8 mb), respectând tema concursului la aceeași adresă menționată mai sus.

Înscrierea se va face în perioada 1-31 martie 2016, iar primii trei cei mai buni participanți vor fi invitați la ceremonia de decernare a premiilor din cadrul Forumului Global de la Baku. Premiul mare este de $1000, iar celelalte două sunt respectiv de $750 și $500. Pe lângă aceasta, cele mai reușite fotografii vor fi expuse pe durata evenimentului internațional de la Baku.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.