Sunt o tânără obișnuită, studentă rebelă, mereu energică, mai mereu neliniștită. Ea a apărut pentru mine ca luminița de la capătul tunelului. Orice zâmbet al ei e ca și al meu, orice tristețe din ochii ei o resimt pe pielea mea. Atunci când suntem împreună, veselia și voioșia noastră răsună ca o simfonie ritmată.

Am avut mulți prieteni până acum și mulți am pierdut. Începuse să mă sperie gândul că nicicând nu voi mai găsi pe cineva de încredere și atât de asemănător mie. Prietena mea, a cărei nume va rămâne secret, a fost o surpriză total neașteptată pentru mine. De la o vreme, încetasem să mă axez pe prietenie, credeam că voi fi rănită așa cum s-a întâmplat cu personajele precedente. Pe ea o cunosc de un an,  ei îi spun că avem o relație de lungă durată. Sfioase la început, atât de naturale acum. Această minune de copil a fost cea care m-a privit calm și iubitor când m-am simțit încolțită de situațiile vieții. Ea m-a salvat de la înecul în singurătatea-mi și ea m-am ajutat să reaprind luminițele în odaia lăuntrică.

Prietena mea a înlocuit cu succes tot ce am lăsat în urmă atunci când am venit la facultate. Ea a devenit familia mea, umorul meu, soarele meu, ba chiar iubirea mea. Căci ea e mereu acolo să râdem și să dansăm când ne prinde ziua nițel mai triste. Mă citește ca pe-o carte și adaugă stropi de culoare la romanul vieții mele. Ea deține toate cheițele de la inima mea, de parcă a fost cândva instruită să mă învețe bucuriile vieții. Ei îi mulțumesc pentru toate plăcerile sufletești pe care le-am trăit în tot acest an de bobociță, pentru toate mesele copioase gătite împreună, pentru nopțile dinamice în oraș și diminețile calme și nostime în compania cafelelor.

Prietena mea este ca și norocul meu.
Tot ce poate fi mai efervescent și jovial e comprimat într-o singură ființă.
Și această minunăție de fată îmi este mereu alături. Și eu mereu cu gândul la ea.

Dacă v-ați regăsit în destăinuirea mea, sunteți și voi niște norocoși. Faceți-vă primăvara memorabilă și petreceți cât mai mult timp împreună. Acesta este leacul cel mai efectiv!

Cu drag,
Laura Andros

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.