Să fii liber! Să știi când să te depărtezi de oamenii toxici, să știi când să oferi iubire și când ești pregătit s-o accepți.


Noi, muritorii de rând, trăim într-o lume care ne robotizează. Suntem manipulați de stereotipuri sclipitoare la suprafață și încă mai credem că pomușoarele dulci sunt fermecate și ne vor transporta într-o lume magică precum Wonderland. Programăm afirmații în mintea noastră, care să ne reamintească lucruri aparent importante, dar care vor trece odată cu florile de cireș. Și rămânem captivi în iluziile colorate, pentru că acea dimensiune ne place mai mult decât realitatea pe care o trăim. Rezultă că,  suntem prizonierii propriei gândiri, suntem maltratați de centrul nostru nervos central, ba și de cel emoțional. Vă dați seama că e o luptă pierdută, dacă nu modificăm tactica de atac? Pentru că noi permitem să fim loviți de ale noastre ideile, de ale noastre reguli stupide sau trăim după scenarii smintite unde nu figurează fericirea noastră, ci numai plăcerea masochistă adusă de dureri din trecut.

Dar, de astăzi, vă îndemn să renunțați la gândurile pesimiste și să priviți în jur, zâmbind cu gratitudine. Și nu vă încuiați în temeri, nu vă distrugeți ocaziile de a primi bucuria în viața voastră. Divinul vă privește cu dragoste și vă ocrotește și mereu o să vă fericească, aducându-vă cele mai calitative daruri. Aveți încredere în văzduhul parfumat care vă alintă părul, ochii, buzele, sufletele.. Aveți încredere în propriul simț interior, căci voi sunteți deja programați să simțiți ce vă aparține și ce nu. Treziți-vă cu determinarea să faceți această zi senină și să dați uitării rănile din ziua de ieri. Și, pentru Dumnezeu, acceptați situațiile prin care vă ghidează viața! Ele au o misiune specială de a vă pregăti pentru o sărbătoare care urmează! Acceptați dragostea din jurul vostru, doar ea există până și în ciripitul păsărilor. Radiați lumină, dacă vreți să atrageți ceea ce vă doriți atât de mult. Într-o primăvară atât de frumoasă, nimeni nu va fi lăsat singur. Nu există singurătate decât cea pe care ne-o impunem noi. De aceea, fiți liberi să râdeți, să dansați după melodii care astăzi s-au blocat în preferințele voastre, eliberați-vă odată și pentru totdeauna de supărările și dezamăgire din trecut. Vă așteaptă un viitor mai colorat, mai vesel și va fi exact așa cum îl visați. Se vor îndeplini dorințele, veți iubi din nou, veți primi și răspunsuri, important este să nu vă strangulați cu barierele tot de voi create. Nu respirați cu amintirea zilelor de ieri, nu lăsați fericirea voastră să depinde de cei plecați. Faceți alegeri care să vă aducă mai multă bucurie decât v-au adus ei. Da, e posibil. De aceea, trebuie să învățăm să ne dezlipim de ceea ce ne provoacă dureri, ceea ce vrem noi să credem că e pâinea noastră cea de toate zilele. Nu vă pierdeți speranța, pentru că, într-un final, toate se vor aranja calm, în locul și la timpul potrivit.

Bucurați-vă de primăvară! Lăsa-ți să vă pătrundă mireasma liliacului până și-n vene. Sunteți cel mai iubit dintre pământeni și norocul tocmai s-a cerut în lista voastră de prieteni!

Cu drag,
Laura Andros

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.