Viața este unul dintre cele mai prețioase daruri oferite de Cel de sus. Însă de nenumărate ori, oamenii își asumă prea mult, își permit să critice, să intimideze, să batjocorească, să supună, și chiar să ia alte vieți.  Noi nu avem permisiunea, noi nu avem dreptul de a decide soarta cuiva, suntem responsabili de ceea ce gândim și facem, dacă gândim, de ce să nu gândim mare, iar dacă facem, atunci de ce să nu facem ceva bun.

Sunt mici gingași și nevinovați, au nevoie de căldură, soare și multă multă dragoste, ei nu știu ce e răul și te rog să nu îi inveți, nu încerca să le arăți cum se strigă grosolan sau să îi convingi că o palmă rezolvă ceva, nu educa ura în ei și nu aplica violența atunci când ochii lor privesc spre tine. Tu, cel mare, plin de responsabilități, înțelepciune și experiență de viață ai grijă cu minunea care îți găzduiește casa și inima, modelează un exemplu pentru lume și un viitor luminos, oferă ce ai mai bun, investește toată atenția pe care o ai și toată dragostea nemărginită. Avem nevoie de mai multă bunătate ca să fim mai fericiți și cei mici știu asta, noi nu trebuie sa îi dezamăgim, nu trebuie să schimbăm lucrurile pe care ei le au în sânge de la naștere.646x404

Aveți grijă de puii voștri, semănați toate povețile bune pe care le cunoașteți pentru a aduce o lume nouă mai bună.

În acest context, studenții Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, Facultatea de Științe Economice, Programul de Studii Marketing, au inițiat o campanie socială cu tema: „Violența domestică” pentru copiii  mai puțin norocoși, pentru copiii care au fost abuzați fizic și verbal, pentru copiii care au nevoie de ajutorul nostru. Suntem astăzi alături de ei pentru a-i susține și a le oferi un zâmbet. Cu acest scop organizăm o serie de evenimente în urma cărora vor fi colectate fonduri bănești și produse necesare micuților. Noi nu suntem indiferenți, noi vrem sa creștem bunătatea, dacă ești interesat și vrei să iei parte și tu la activitate ești binevenit în echipa noastră (mai multe detalii găsești aici)

Haideți sa fim mai buni! Avem atât, cât dăruim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.