În fața mea stă ființa cea mai importantă, cea care mă cunoaște și care mai păstrează, subtil, secretele despre mine. Singura care-mi va fi mereu alături, unicul și cel mai sigur sprijin al meu duhovnicesc. În fața mea stă reflecția mea în oglindă.

S-ar putea ca această declarație să vă pară un egoism concentrat, iar eu să apar o copilă arogantă. Dar, să fim empatici. Cine dacă nu voi sunteți cei mai importanți din viața voastră ? Oare plăcerea, pacea și fericirea voastră contează mai puțin ? Cei din jurul vostru sunt personaje efemere prin romanul vieții. Ei vă ajută să învățați să vedeți frumosul și să (vă) iubiți. Dar voi sunteți cei de care depinde viața voastă. Pentru că oricâte fericiri sau tristeți ar veni și pleca, voi veți rămâne cu mirajul din interiorul vostru.

Acordați-vă cinci minunte de liniște. Stați departe de mulțime, creați spațiul unde să vă puteți aduna gândurile. Uitați, măcar pentru o clipă, de dragostea pentru cel de-alături, de grija pentru viața lor și întrebați-vă ce definiție ar avea ”fericirea” pentru voi ? Ce ați face chiar acum doar pentru a redescoperi aroma beatitudinii ?

Și faceți din răspuns o rugăciune! Începeți prin a pune pe prim plan personalitatea voastră. Nu percepeți asta prin a deveni duplicitari și răi. Ci doar îndreptați-vă privirile către interiorul vostru și de vreți să dansați, atunci lăsați corpul să se onduiască după ritmurile sufletului, lăsați energia să erupă și să împrăștie doar strălucire și gratitudine.
Din acest moment, blocați intrarea altor păreri în aura voastră fermecătoare.
Eu așa am procedat și am avut doar de câștigat. Iar cei care au judecat, au rămas în spatele porții, admirându-mă cum cânt și cum mă bucur de primăvara mea eternă.

Cu drag,
Laura Andros

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.